1

DHOMAT SIPAS KATEGORIVE

336x228teke
TWIN ROOM

Dhoma Teke - Saranda Palace HotelDhoma teke përfshin dy krevate tek në distancë nga njëri tjetri.

 • Përfshirë Mëngjesi
 • Ballkon Privat
 • Free Wi-Fi
 • Klima Qëndror
 • Mini Bar
 • Tualet
Book now
336x228familjare
TRIPLE ROOM

Dhomë Familjare - Saranda Palace HotelDhomë Familjare përfshin 2 shtretër 1 tek dhe 1 dopio në distancë nga njëri tjetri.

 • Përfshirë Mëngjesi
 • Mini Bar
 • Ballkon Privat
 • Pamje nga Deti
 • Free Wi-Fi
 • Klima Qëndror
Book now
336x228apartament
SUITE

Apartament - Saranda Palace HotelApartament përfshin 3 shtretër 2 tek dhe 1 dopio në distancë nga njëri tjetri.

 • Përfshirë Mëngjesi
 • Ballkon Privat
 • Pamje nga Deti
 • Free Wi-Fi
 • Klima Qëndror
 • Mini Bar
Book now

SHËRBIME TË TJERA

Parking

Parkingu ndodhet 5 metra larg hotelit dhe me nje sipërfaqe të bollshme. Eshtë në dispozicion për të gjithë Klientët.

Mundësi pagese me Kartë

Mundësi pagese me kartë. Të gjith klientëve i jepet mundësia që pagesat ti kryejnë me kartë krediti.

24 Orë Restorant

Mundësi për të shfrytëzuar restorant gjat gjith ditës. Gjithashtu gjat orëve të vona ju servirim fast-food.

Pishina

Pishina është 5 metra nga hoteli dhe 5 metra larg detit. Ofrohet falas për te gjith klientët plus shazlone free.

Saranda Palace Hotel

Sea - Sun - Swimming Pool
Dhomat